fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



58 moderne leiligheter i Kongsvinger sentrum

Det er ikke ofte man får anledning til å kjøpe en ny og moderne leilighet med heis og parkeringskjeller på Kongsvingers solside. Nå har godt over femti gjort det.

I Løvenskiold Terrasse få man alle fordelene med en nyoppført og topp moderne sentrumsleilighet samtidig som man bor i et stille og veletablert villaområde. Her er flotte 2-, 3- og 4-roms leiligheter i forskjellige størrelser. Alle leilighetene har solrik og romslig balkong eller terrasse.

Løvenskiold Terrasse i Kongsvinger består av totalt 58 moderne selveierleiligheter fra 48 – 123 kvadratmeter. Alle leilighetene har ekstra takhøyde i oppholdsrom på ca 2,55 meter. Det er vannbåren gulvvarme på alle rom. I tillegg er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Hovedentreprenør har vært Ø.M.Fjeld AS. Datterselskapet Ø.M. Fjeld Utvikling AS er byggherre.

Prosjektet består av tre bygninger med fire boligetasjer. Under byggene er det en sammenhengende parkeringskjeller med 44 p-plasser. De øvrige 13 p-plassene befinner seg i et utendørs garasjeanlegg.

Mellom de tre byggene er det etablert hyggelige sittegrupper. Øverst på tomten i nord-vest er det også et fint uteoppholdsareal.

Løvenskiold Terrasse har kort gangavstand til det aller meste. Leilighetene har nydelig utsikt mot byen. Prosjektet ligger i sentrum og har svært sentral beliggenhet i forhold til alle byens fasiliteter.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies