torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Biltema til Namsos

Det topp moderne varehuset som overleveres 2.februar har en god beliggenhet på sydsiden av Høyknesbrua, med god eksponering mot veien. Det er GL-Bygg AS som har hatt totalentreprisen på prosjektet.

Varehuset er på totalt 6.000 kvadratmeter, har fullt sortiment med alle Biltemas 8 varegrupper, 19.000 varelinjer, hentelager, selvscanningskasser og oversiktelige handlegater.

Over 100 parkeringsplasser er tilrettelagt for å tilfredsstille behovet til både ordinære kunder, proffkunder, bil med henger og handicap plasser nær inngangen. Ikke minst etablerer Biltema en stor Cafe med «svenske» lave priser.

Varehuskjeden har investert sterkt i utbygging av nye konseptvarehus, og som en del av kjedens ambisiøse plan om å utvide til 100 varehus innen 2028, ble byggingen i Namsos iverksatt.

Også i denne byggeprosessen har Biltema lagt vekt på miljø og bærekraft. Bygget har moderne tekniske løsninger kombinert med en solid betongkonstruksjon som gjør bygget solid og ikke minst miljøvennlig. En annen miljøsatsing er oppvarming med varmepumpe som går fra luft til vann. I tillegg er det bevegelsesstyrt LED belysning, ekstra isolasjon i tak og granittfliser på gulvet.

Vi gratulerer byggherre Biltema Real Estate Norway AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies