lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Ålesund bybad

Like øst for bykjernen av Ålesund kommer det sentrumsnære og ettertraktede boligprosjektet Øvre Utstillingsplass med 33 nye selveierleiligheter, tilknyttet Bybadet i Ålesund som er bygd i sammenheng med prosjektet. 

Det er Veidekke som har totalentreprisen på bybadet og boligblokkene for brødrene Jangaard AS. Bybadet ferdigstilles i januar 2021 og er på 6.000 kvadratmeter BTA fordelt på 2 etasjer. Boligblokkene som ferdigstilles i mars 2021 er på 7.000 kvadratmeter fordelt på 3 blokker over 6 etasjer. I tillegg kommer en parkeringskjeller.

Bybadet inneholder både 50 m og 25 m basseng, stupetårn, to vannsklier, barnebasseng, terapibasseng, boblebad, motstrømsbasseng og bølgebasseng. I tillegg kommer et kafé område og en mesanin med utsikt over bassengene. Deler av taket til bybadet er uteområde med lekeplass.

Boligblokkene ligger på nordsiden av bybadet, og de 33 selveierleilighetene har et areal på 42 – 200 kvadratmeter. Det er valgt robuste konstruksjoner med utstrakt bruk av betong i bygningskroppen. Boligblokkene ligger ved de såkalte «Stallene», like overfor Utstillingsplassen. Her har de fleste leilighetene flott utsikt over sentrum, Borgundfjorden og mot Sunnmørsalpene.

Øvre Utstillingsplass har et yrende byliv med butikker, kafeer og restauranter, samt Byparken like vest for eiendommen. Her finner man flotte turløyper langs Borgernes veg og ikke minst trappene opp fra byparken til Fjellstua. Alt ligger til rette for en aktiv livsstil i et urbant miljø. Det er ganske unikt i seg selv. Her kan man la bilen stå og spasere hjem etter et hyggelig restaurantbesøk, eller en forestilling på Parken kulturhus. 

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:































 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies