torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Martina Hansens Hospital i Bærum

Peab har vært totalentreprenør for den nye fløyen som nå står ferdig på Marina Hansens Hospital i Bærum. Byggherre er Stiftelsen Martina Hansens Hospital. 

Driften har vært som normal i utbyggingsperioden. Sykehuset trenger gode fasiliteter for å videreutvikle seg som ledende spesialistsenter innen muskel og skjelettplager og revmatiske sykdommer. 


I nybygget blir det ny operasjonsstue, nytt undersøkelsesrom, ny sterilsentral og nye sengerom. Nybygget bygges på vestsiden av eksisterende bygg. Nybygget er på sju etasjer. Nybygget vil ha en teglsteinsfasade i tråd med det eksisterende bygget. U2. etasje – tekniske rom. U1. etasje – moderne sterilsentral, hvor operasjonsutstyr blir rengjort. 1. etasje – venteområde/mottaksområde og undersøkelsesrom for ortopediske pasienter. 2. etasje – området er reservert til utvidelsen av det bildediagnostiske tilbudet ved sykehuset. 3. etasje – ny sengefløy med sengerom og oppholdsrom til innlagte pasienter. 4. etasje – en ny operasjonsstue, med muligheter for å utvide med 2. til 5. etasje – teknisk rom.


Nybygget er på 5000 kvadratmeter. Byggetiden er 27 måneder. Entreprisen er på 420 millioner kroner.

Arkitekt for prosjekter har vært Ratio Arkitekter. 

BYGGHERRE: Stiftelsen Martina Hansens Hospital. 
TOTALENTREPRENØR: Peab

Vi gratulerer byggherre med nybygget og takker for oppdraget!













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies