torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt sentrumsbygg på Koppang i Stor-Elvdal

Det er Martin M Bakken AS som har totalentreprisen på det nye sentrumsbygget i Storgata 107 på Koppang. Bygget på tre etasjer vil huse nytt bibliotek, besøkssenter, kunsthall og hotellrom. Det er Friskhjem AS og KOHL AS som er tiltakshaver.

Opprinnelig var planen å bygge leiligheter på tomten, men interessen var laber og etter hvert ble konseptet endret. Stor-Elvdal hotell hadde behov for flere rom og i stedet for å bygge på selve hotellet ble det investert i sju leiligheter i det nye sentrumsbygget, noe som ville gi inntil 16 hotellrom fordelt på 2. og 3. etasje.

Kommunen trengte nytt bibliotek og ved å gå inn som leietaker i 1. etasje på ca 500 kvadratmeter blir det både bibliotek, besøkssenter, utstilling/konsertlokale og plass for en VR-kube for virtual reality-prosjekter.

Nybygget som er ferdigstilt nå i sommer vil bli et viktig bidrag blant annet for å øke besøks- og boattraktiviteten i Stor-Elvdal. Et besøkssenter er også viktig med tanke på turistsatsingen i kommunen og distriktet forøvrig.

Vi gratulerer Friskhjem AS og KOHL AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies