fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nærbyen Senter i Trondheim

Nærbyen Senter i Trondheim ferdigstilles i april 2020. Totalt er det 154 leiligheter, butikker og parkeringsanlegg ved Lerkendal, sentralt i Trondheim. Totalentreprenør er Veidekke Entreprenør. Prosjektverdien er 347 millioner kroner.

Prosjektet består av 8 boligblokker fra 3 til 8 etasjer. Det er 3050 kvadratmeter næringsareal og 200 parkeringsplasser i kjeller. Leietakere av næringsarealene er Kiwi Norge AS og Kompis AS. Leilighetene innflyttes i løpet av januar og februar 2020, mens lavblokkene, som teller 42 leiligheter, ferdigstilles i april 2020. Hele prosjektet er 19760 kvadratmeter. 

Byggestart var mars 2018, og byggetiden har vært 25 måneder. Tiltakshaver er Sorgenfri Utbyggingsselskap AS, og arkitekt for prosjektet er Skibnes Arkitekter AS i Trondheim.

Leilighetene i prosjektet er fra 1-roms på 24 kvadratmeter til 3-roms på 115 kvadratmeter. Det er kort vei til det meste og moderne og varierte leiligheter. Kun noen få minutter fra Lerkendal Stadion, Nidelva/elvestien, Teknobyen, Sluppen, NTNU/Gløshaugen, St. Olavs Hospital, Prinsen Kinosenter og Midtbyen/Torvet. 

Leilighetene får et moderne svart kjøkken type Rimini fra JKE Design. Leilighetene har balkong, og det er takterrasse. Det er heis, kabel-TV, bredbåndstilknytning, god utsikt og kort vei til turterreng. Badene har hvit glatt innredning, flislagte hvite vegger og gulvplasser i grå flis. På gulvene ellers i leilighetene er det parkett i hvitlakkert eik. 

Leiligheten har rene linjer, smarte romløsninger og effektiv utnyttelse av plass. Prosjektet er utformet med tre tårn, og uterommene er planlagt for å skape sosiale mæteplasser, grillplasser og nærlekeplass.

Leilighetene varmes opp med vannbåren varme via radiatorer i kjøkken og stue. På bad med elektrisk gulvvarme. 


TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør
BYGGHERRE: Sorgenfri Utbyggingsselskap AS
ARKITEKT: Skibnes Arkitekter AS


Vi gratulerer byggherre med det nye senteret og takker for oppdraget!















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies