fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Ølen Vidaregåande skule



Nytt tilbygg, verksted, står klar ved Ølen Videregående Skole i Vindafjord kommune, i januar 2020.  Det er bygg og TIP-elevene ved skolen som tar i bruk det nye bygget. Undervisningslokalene skal tilsvare den reelle arbeidsplassen elevene møter etter skolen. Det er en undervisningsfløy, verksted, grupperom og spesialrom for bygg og anleggsteknikk (byggfag) og teknisk og industriell produksjon (TIP). I tillegg kommer omtrent 1000 kvadratmeter som er delvis overbygd. 


Prisen for bygget er omtrent 66 millioner kroner, og totalentreprenør er Veidekke Entreprenør AS. Byggfag og TIP har totalt 90 elever. Nå leies det lokaler i tidligere SØK bygget i Ølen sentrum til undervisningen. Når nybygget er klart blir alle elevene samlet, med moderne undervisningsfasiliteter. 

Det eksisterende skolebygget stod klart i 1989, og utvendig fremstår skolen som den ble bygget, mens det innvendig er oppgradert de siste årene både bygningsmessig og teknisk. Det nye bygget ligger som selvstendig bygg, og er på en etasje, samt et lite teknisk rom på taket. Utearealet med overbygg skal også brukes som undervisningsformål. Det er overbygd tak til eksisterende skole. 
Skolen skal ta i bruk det nye bygget våren 2020. 


TOTALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør
BYGGHERRE: Rogaland Fylkeskommune

Vi gratulerer Rogaland Fylkeskommune med den nye skolen og takker for oppdraget!

 

 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies