fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Tilbygg av flerbrukshall ved Vartdal skule

I desember ferdigstiller totalentreprenør ing. Arve Thuland AS den nye flerbrukshallen tilknyttet Vartdal skule i Ørsta. Tiltakshaver er Ørsta kommune. Arkitekt har vært AG Plan og Arkitektur AS. Fram til overleveringen på nyåret vil det være en del tekniske tester og innregulering. 

Den nye flerbrukshallen er altså en del av Vartdal skule, og skal erstatte eksisterende gymsal, garderobe og toalettavdeling Byggestart var i februar i år. Grunnarbeidet er utført av Strandmann Maskin AS. Stålarbeidet er det Bjørdal Industrier AS som har hatt ansvaret for.

Nybygget vil gi elever og lærere vesentlig bedre forhold, og ikke minst større muligheter i gymnastikkundervisningen. Scandi Sport AS har levert sportsgulv og sportsutstyr. I tillegg til skoledrift, blir det lagt til rette for at lokale lag og organisasjoner får benytte bygget etter skoleslutt, regulert gjennom egen driftsavtale.

Vartdal skule har i dag 103 elever fra 1.-10. klasse. SFO har også sitt tilhold i skolen. Til neste år vil ventelig elevtallet øke til nærmere 150 elever da Barstadvika skule blir nedlagt og elevene som sogner til den skolen blir overflyttet til Vartdal skule.

Vartdal Turn og Idrettslag var en stor pådriver for å få bygd flerbrukshallen og finansierer blant annet utstyr til gymnastikksalen til en verdi opp til 200.000 kroner. Også det lokale næringsliv har bidratt, da Ørsta kommunes bidrag ikke ville ha dekt kostnadene til en flerbrukshall av en slik størrelse som det har blitt.

Utførelsen og prosjekteringen av det elektriske anlegget er utført av Tussa Installasjon. VVS-installasjonene og SD-anlegg er prosjektert og montert av Klima og Rørteknikk AS.

I tillegg til en helt ny gymnastikkhall på 500 kvm omfatter bygget også skolekjøkken, aktivitetsrom, garasjeanlegg, garderober, tekniske rom, allrom og lager, totalt ca. 1650 kvm. Det er også bygd nytt inngangsparti som knytter flerbrukshallen til eksisterende skole.

Totalt har prosjektet en kostnadsramme på 20 millioner kroner.

Vi gratulerer Ørsta kommune med den nye flerbrukshallen ved Vartdal skule, og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies