fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Leiligheter i grønne omgivelser



Totalt 26 leiligheter skal Block Watne bygge i Sommerenga i Ringsaker kommune.


Her kan du få 2-, 3- eller 4-roms leilighet med stilrent uttrykk og moderne planløsning. Det er lagt stor vekt på praktiske, arealeffektive løsninger som skaper god romfølelse i boligen. Leilighetene har ett til tre soverom, bad, entre og en åpen løsning som forbinder stuen med kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong som enten er sydvendt eller vestvendt, og derfor har herlige solforhold. Her kan du virkelig nyte varme dager og lange lune sommerkvelder!

Eneboliger og leiligheter
Fem flotte eneboliger i kjede over to etasjer ligger også på Sommerenga. To stuer, to bad, tre soverom og en fantastisk terrasse følger med.

På Sommerenga skal vi bygge 26 flotte leiligheter i mange ulike størrelser, som kan bli gode hjem for alle typer familier. I skrivende stund er det solgt 1 enebolig og 8 leiligheter.

Passer for alle
Sommerenga kan by på attraktive leiligheter av høy kvalitet, i mange forskjellige størrelser som kan huse mennesker i alle aldre og livsfaser. Slik imøtekommer utbygger alle typer mennesker, og sikrer et variert og levende bomiljø!

Leilighetene på Sommerenga er plassert i hyggelige småhus innimellom pene tun i fellesarealet, opparbeidet i henhold til Block Watnes utomhusplan. Dette skaper en egen ro som preger hele boligfeltet. Denne roen videreføres selvfølgelig ut i hele området, med fine innbydende grøntarealer med lekeplasser, sittegrupper og gressplener. Her er det fredelig, grønt og godt å bo for alle typer familier og mennesker i alle aldre. 

Sommerenga ligger naturskjønt til på Voll & Lund med alt du trenger innen rekkevidde. Med nærhet til både byen og marka kan du nyte det beste fra to verdener.

En ny bydel
Sommerenga ligger vakkert til på Ringsakersiden av den nye bydelen Voll & Lund, helt på grensen til Hamar. Boligområdet er konstruert og tilrettelagt for å harmonere med det opprinnelige kulturlandskapet. Bygningene får farger som skaper assosiasjoner til gamle gårder og jordbruk, og boligene bygges rundt felles langstrakte tun med åpning mot syd og utsikten til Mjøsa. Det er lagt vekt på miljø- og energihensyn i et langsiktig, bærekraftig perspektiv i hele bydelen. Derfor har alle boligene fjernvarme, gulvvarme eller radiatorer, balansert ventilasjon og varmegjenvinning. Dette blir et godt sted å leve og vokse opp for mennesker i alle aldre.

Grønt og idyllisk
På Sommerenga bor du svært landlig til, med kort vei til naturopplevelser og avkobling i det grønne. Boligområdet ligger høyt og fritt med flott utsikt over det naturskjønne landskapet mot både syd og vest. Selve utbyggingen skal følge det bølgende, karakteristiske landskapet. Det er lagt inn store grøntdrag mellom boligfeltene som skal understreke det opprinnelige slettelandskapet, og turterrenget starter faktisk rett utenfor døren. Både området og boligene har svært gode lys- og solforhold. Det byr på gode muligheter for skiturer om vinteren og fotturer om sommeren, til glede for alle medlemmer av familien. Her får man et avslappende rekreasjonsområde for de voksne og et magisk lekeområde for barn.

Alt lett tilgjengelig
På tross av sin fredelige beliggenhet er Sommerenga nært til alt du trenger i hverdagen. Området byr på svært gode oppvekstvilkår med barnehager, skoler og nærbutikk i umiddelbar nærhet. Det finnes hele tre barnehager, seks barne- og ungdomsskoler og to videregående skoler innen en radius på bare 2,8 km. Dessuten står en rekke idrettsanlegg til disposisjon i nærheten, og sikrer god dekning for alle sportsentusiaster. Det er kun to kilometer til Stortorget på Hamar, og gode bussforbindelser til både Hamar sentrum og andre omkringliggende områder.

Vi gratulerer de nye boligeierne og takker Block Watne for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies