torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye 4-mannsboliger på Nordstrand Nord i Giske


Nye 4-mannsboliger på Nordstrand Nord i Giske


Tiltakshaver Fokus Bygg Eiendom AS bygger fem 4-mannsboliger i byggefeltet Nordstrand Nord i Giske kommune. Tre av byggene er ferdigstilt, og de to siste ferdigstilles ved årsskiftet. Ikke alle av de 20 leilighetene er solgt.

Prosjektleder og daglig leder Nils-Kristian Høyvik hos totalentreprenør Fokus Bygg AS, opplyser at de nye 4-mannsboligene på henholdsvis 78 og 75 kvm ligger på østsiden av Valderøya i Giske kommune.

Grunnarbeidet på tomtene er utført av Aco Anlegg AS. Arkitekt og rådgivende ingeniør bygg har vært Tegra Byggprosjektering AS.

Eidsnes Elektro AS har prosjektert og utført arbeidene med de elektrotekniske installasjonene, mens Bademiljø Nordstrand VVS AS har prosjektert og montert sanitæranleggene i byggene.

De fem 4-mannsboligene er av god standard og leveres blant annet med kjøkkeninnredning fra Sigdal Kjøkkensenter. Gulvene har parkett, og bad og våtrom er flislagt. Malerarbeidet er utført av Martin Uggedal AS.

Trelast og byggevarer er levert av XL Bygg Roald. Takstolene er levert av Pretre AS. Prisene ligger fra 1,9 millioner kroner.

Boligenes flotte beliggenhet på Nordstrand, og ikke minst at de er sentralt plassert, har nok bidratt til den store etterspørselen av de nye leilighetene.

Vi gratulerer Fokus Bygg Eiendom AS og de nye eierne av 4-mannsboligene på Nordstrand Nord med utbyggingen, og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies