lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt byggetrinn på Nordviken i Hamar



Blokk G og H på Nordviken består av to blokker i 5 etasjer med til sammen 35 leiligheter, som ferdigstilles vinteren 2019. leilighetene er fra 39 – 90 kvadratmeter BRA og er priset fra kr. 2.450.000 –5.000.000. 


Hovedentreprenør for prosjektet er Elverumbedriften Martin M. Bakken AS, som er en del av Backe Entreprenør AS

Nordviken
Nordviken er bebygd med både leiligheter og rekkehus, og totalt er det planlagt ca 200 boliger i forskjellige størrelser tilpasset ulike aldersgrupper og familiesituasjoner. Til nå er seks leilighetsblokker samt et rekkehusfelt ferdigstilt. Alle boligene har gode solrike uterom; rekkehusene har hager og leilighetene har enten balkong eller uteplass på terreng.

Bygg G og H
Det er i skrivende stund en usolgt leilighet i blokk G og H, som viderefører kvalitetene fra de ferdige byggene på området. I det skrånende terrenget med sydvestvendt orientering er G og H sikret gode sol- og lysforhold. Flere av de 35 leilighetene har flott utsikt mot Mjøsa. Bygg G grenser mot grøntdraget som er opparbeidet med gang-/sykkelsti ned mot Mjøsa.

Tilpasset ulike aldergrupper 
Leilighetene har varierende størrelse med gode uteplasser. Leilighetene på bakkeplan har uteplass med markterrasser. Alle leilighetene har store glassflater med takhøyder i hovedarealene på 2,5 meter. Det oppleves som åpne, lyse og luftige areal. Begge byggene har underjordiske garasjeanlegg med parkeringsplass og sportsbod til hver leilighet.

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies