torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Lunheim, Sykkylven

Lunheim i Sykkylven


Alle de åtte leilighetene, fordelt på tre bygg på Lunheim-feltet, var solgt før byggestart. Feltet ligg i Ullavika, like ved Sykkylven sentrum. Fra leilighetene er det flott utsikt mot fjord og fjell. I månedsskiftet ferdigstilles de to første byggene, som består av seks selveierleiligheter i to størrelser over to etasjer. 

I det ene bygget er det fire leiligheter med to soverom, og i det andre bygget er det to leiligheter med tre soverom. Det er trappefri tilkomst fra garasje til leilighetene.

Leilighetene i første etasje har i tilknytning til terrasse også et uteområde på bakken. Ellers er det uteområdemed grønstareal og utvendig parkering fellesareal. Grunnarbeidet er utført av Dags Maskin AS.

Det er Brødrene Aursnes AS, som er forhandler av Systemhus, som reiser de tre terrassebyggene i Ullavika. Selskapet selger hus og hytter for oppføring på kundenes tomter. I tillegg driver selskapet eiendomsutvikling av egne tomter, investering, salg og utleie av egne bolig- og næringseiendommer.

Veggene i leilighetene på Lunheim-feltet er i tre kledd med gips på innsiden. Fasaden er en kombinasjon av overflater i tre og fiberpuss. Det er lagt eikparkett med tilhørende lister på gulvene, og grå keramiske fliser på alle våtrom. Det er Uri & Sønn AS som har prosjektert og utført rørleggerarbeidet.
Veggene er malt lavstrukturstrie på gipsplate med hvite keramiske fliser på alle våtrom. Malingsarbeidet er utført av Bygg Contract AS, mens Sykkylven Flis AS har stått for flisleggingen.

Hver leilighet har et eget balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det er også sentralstøvsuger i alle leilighetene. Alt elektroteknisk arbeid er utført av Bjarne Brekke AS.

Vi gratulerer Brødrene Aursnes AS og de nye eierne, med de nye boligene på Lunheim-feltet, og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og få mer informasjon om bedriftene som har vært med på prosjektet.
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies