fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Telthushagan - moderne rekkehus og eneboliger i kjede



Telthushagan ligger vakkert til på Voll & Lund på Ringsakersiden, akkurat på grensen til Hamar. Området som bygges ut av Block Watne og OBOS er en ny og spennende bydel med moderne nabolag tilrettelagt for trivsel.

Telthushagan består av både eneboliger, rekkehus og leiligheter med et moderne og stilfullt uttrykk. Det er lagt stor vekt på arealeffektive og praktiske løsninger, og hver enhet har vestvendt balkong med svært gode solforhold. Alle boligene har livsløpsstandard. I skrivende stund er det ledig to leiligheter, fire rekkehus og tre eneboliger.

Eneboliger
Eneboligene går over to etasjer og er utstyrt med 3(4) soverom og to bad. Her er oppholdsrommene plassert i andre etasje, noe som gir ekstra lys og romfølelse og enkel tilgang til en solfylt terrasse på hele 35 kvadratmeter. Kjøkkenet i andre etasje har integrerte hvitevarer med takhøye skap. I første etasje kan den ekstra stuen for eksempel innredes som lekerom eller TV-stue – alt etter behov. Boligen har to innvendige boder samt en utvendig sportsbod i carport. BRA 142 kvadratmeter.

Rekkehus
Også rekkehusene går over to etasjer og er utstyrt med tre soverom, kontor/gjesterom og to bad. Det er åpen stue/kjøkkenløsning i andre etasje med integrerte hvitevarer, takhøye overskap og romslig spiseplass. Rekkehusene har store vindusflater og utgang til balkong i andre etasje. Det er også utgang til terrasse fra hovedsoverommet i første etasje. Stor innvendig bod samt sportsbod i carport. 134 kvadratmeter BRA.
Det er lagt stor vekt på trivsel i Telthushagan og det er gode uteplasser for hver enkelt bolig samt hyggelige fellesareal som kan benyttes av alle. Boligene er bygd rundt et felles tun som blir ferdig opparbeidet med gressplener, gangveier og sittegrupper.

Det er gode bussforbindelser til Hamar sentrum og omkringliggende områder. Innenfor en radius på 2,8 kilometer er det tre barnehager, seks barne- og ungdomsskoler samt to videregående skoler.

Ytterligere informasjon om prosjektet og de ledige boenhetene får du ved å ta kontakt med salgskonsulent Thomas Jahr på telefon 922 51 854 eller: https://www.blockwatne.no/telthushagan

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:


 























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies