fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Blomsterdalen i Hakadal, Nittedal

 

 

Byggingen av Blomsterbakken i Hakadal er i sluttfasen, 4 av 5 blokker er ferdig, og prosjektet er ferdig vår/sommer 2018. Da består prosjektet av 70 leiligheter. 

Blomsterbakken ligger i grønne omgivelser, med nærbutikk som nærmeste nabo. Det er kort vei til både riksveien,bussforbindelse ca 100 m unna, og togforbindelsen ser man rett over dalen med Varingskollen stasjon som den nærmeste. Marka omkranser området, og turstier er få minutter unna. Aas Gård golfbane er like i nærheten, og idrettsanlegg. Det er også kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Bjertnes videregående skole som ligger på Rotnes.

Leilighetene har solrike balkonger og utsikt til Varingskollen og resten av Hakadal, i kjelleren er det parkeringsplass i parkeringskjeller og heis rett opp til hver etasje. 

Man kan velge mellom leiligheter med ett, to, tre eller fire soverom. Boligene har universell utforming og gode planløsninger som utnytter plassen best mulig. Leiligheten er bygget etter teknisk forskrift, med blant annet balansert ventilasjon. Oppvarmingen skjer via sentralvarmeanlegg. Lyse og lettstelte flater gjør det enkelt å holde leiligheten ren og ryddig. Leilighetene leveres nøkkelferdige og innflyttingsklare.

Kvaliteter: opparbeidet og beplantet tomt, store balkonger, flislagte bad med gulvvarme, moderne kjøkken og baderomsinnredning fra HTH, integrerte hvitevarer på kjøkken, hvitlakkert eikeparkett i alle rom, dusjvegger i klart herdet glass, skyvedører som skiller vaskerom og bad, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralvarmeanlegg. I toppetasjene leveres vedovn med stålpipe (4-5 roms leiligheter).

Block Watne har gjennom 50 år bygd nærmere 100 000 boliger. Block Watne leverer god og tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.


TOTALENTREPRENØR: Block Watne AS 

Vi gratulerer de nye boligeierne med leilighetene og takker for oppdraget!



 


 















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies