fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Elvekvartalet i Drammen


juli 2016 startet byggingen av Elvekvartalet i Drammen. Lettstelte leiligheter liggende sentralt på Hovet, med gangavstand til Drammen sentrum og et stort kollektivtilbud. Med Elvepromenaden og Drammenselva som nabo, blir Elvekvartalet et flott sted å bo. 

Spaserer du fra Bragernes torg, forbi Gamle Kirkeplass og gjennom det idylliske Biedermeierstrøket, åpner elvepromenaden seg på venstre side. Med Drammenselva som nabo bygges nå de moderne selveierleilighetene i Øvre Storgate i Drammen.

Det er lyse og stilrene leiligheter med eikeparkett på gulvene, kjøkkenet har integrerte hvitevarer. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse, og felles takterrasse med utsikt over Drammenselva. Det er heis og parkeringskjeller.

Totalt bygges 121 nye leiligheter, med et koselig grønt tun i midten av husene, så dannes hyggelige møteplasser for nabo, familie og venner, med sitteplasser, lekeanlegg for de små og sykkelparkering utenfor hovedinngangen.
Store vindusflater, lyse innredningsdetaljer og praktiske løsninger skaper et tidløst og moderne hjem. Funksjonalitet og kvalitet er vektlagt i alle ledd. 

Når JM innreder et nytt hjem, gjøres det med omsorg. Det stilles høye krav til funksjon, design og bærekraft og det foretrekkes naturmaterialer, som er «snille» mot både mennesker og miljøet. JM’ s nøye gjennomtenkte materialvalg er samlet i et innredningssortiment som kalles JM Original. 

Det er åpen stue og kjøkkenløsning, og den formen bidrar til en lysere, luftigere og mer sosial leilighet, i tillegg til at det er praktisk. Kjøkkenet har en ren og stilfull innredning fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og JM har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres med skap og skuffer med dempere. Badet innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra Svedbergs. Gulvet støpes med varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter. 

I Elvekvartalet har man hatt fokus på Smarte Kvadrat, det vil si smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette.

Estimerte overleveringstidspunkt er:
Blokk A og B i 1. kvartal 2018, Blokk C, H og G i 2. kvartal 2018, Blokk E og F i 3. kvartal 2018 og Blokk D i 4. kvartal 2018. 

BYGGHERRE OG TILTAKSHAVER: JM Norge region Oslo
HOVEDENTREPRENØR: JM Norge AS
ARKITEKT: Halvorsen & Reine Arkitekter AS

Vi gratulerer Byggherre med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies