onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Pålsøya Park. Leverer boliger over fundamenter i totalentreprise



N
år alle trinnene er ferdig utbygget blir det 220 fremtidige kvalitetsboliger i Pålsøya Park. Pålsøya Park ligger i parkmessige, grønne og solrike omgivelser, og det gir de beste forutsetninger for å få et godt boligområde.

Pålsøya Park ligger i sydvestvendt, svakt hellende terreng mot Drammenselva. Med beliggenhet nær elva ligger alt til rette for aktiviteter som morgentrim, bading, fisking, kajakkpadling og koselige spaserturer på tilrettelagte turstier. Det er gangstier helt inn til Drammen sentrum. Det er også kort vei til marka med lysløyper, alpinanlegg og andre fritidsaktiviteter. Familievennlige og store parkarealer innbyr til rekreasjon. Gjennomtenkt og godt planlagt arkitektur gjør at nesten alle vil få utsikt over elva. Samtidig ligger prosjektet tilbaketrukket og skjermet for vær og vind. 

Pålsøya Park ligger på Åssiden som er den mest folkerike bydelen i Drammen med ca. 12 000 innbyggere. Fra Pålsøya Park er det gangavstand til flere matbutikker, apotek, treningssenter, fysioterapi, legesenter, frisør, post i butikk og en rekke andre servicetilbud. Det er også kort vei til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Bydelen har et varierende tilbud av fritidsaktiviteter for barn, unge og voksne. Det er god barnehagedekning, to barneskoler, ungdomsskole og videregående skole i bydelen.

Pålsøya Park har leiligheter med gjennomtenkte planløsninger, romslige balkonger, effektiv arealutnyttelse og store vindusflater. Alle får parkeringsplass i felles parkeringskjeller, med heis til alle leilighetsplan. Det er stor variasjon i prosjektet. I første byggetrinn kan man kan velge mellom leiligheter med ett, to eller tre soverom med areal fra ca. 51 til 113 kvadratmeter (BRA). Alle får stor luftig balkong eller privat markterrasse.

De lyse og tiltalende fasadene har en fin kombinasjon av flere materialer, det vil bli brukt tre, glass, fibersementplater og aluminium. Balkongene er kledd med beiset trepanel som gir en lun følelse samtidig som de fremstår som en stilig kontrast. Leilighetene har en takhøyde på 2,5 meter. Nedforing til kanaler og downlights må påregnes, samt lydhimling i enkelte leiligheter. Hver leilighet har eget ventilasjonsanlegg med energieffektiv varmegjenvinning, og det er vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang. Det er elektrisk gulvvarme i baderom.

Første byggetrinn, som ferdigstilles med Blokk A i 1. kvartal og Blokk B kvartal 2, består av to leilighetsbygg med til sammen 35 leiligheter, i tillegg bygges 16 moderne rekkehus i funkisstil. Rekkehusene vil ha private hager.

Byggetrinn 2 består av 2 blokker på til sammen 40 leiligheter i størrelse 40 til 120 m2 med salgsstart 23. jan 2018.

BYGGHERRE: OKK Gruppen.
Prosjektledelse: Konsmo Fabrikker
Konsmo Fabrikker leverer boliger over fundamenter i totalentreprise.
Vestviken Entreprenør AS leverer utomhus, grunn og betong i totalentreprise.

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies