fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Rock Garden i Namsos



B
oligprosjektet Rock Garden har en unik beliggenhet med sin nærhet til sjøen og sentrum av Namsos. Innenfor en gangavstand på 200 meter finner du alt du trenger; Rema 1000, Rock City, Namsos Storsenter, hotell, restaurant, kino, konsertsal, legesenter, bo- og servicesenter og småbåthavn.

Bygg A og B i prosjektet ble ferdigstilt i 2017. C-bygget, som ferdigstilles nå i mai, inneholder 17 flotte leiligheter. Det er i skrivende stund noen få leiligheter på 77 – 81 kvadratmeter som ennå ikke er solgt. Hver leilighet har to soverom, gang, vaskerom, bad, stue og kjøkken samt terrasse/balkong, parkeringsplass og bod. Alle leilighetene blir levert med automatisk boligsprinkleranlegg.

Mellom de tre byggene danner den to mål store parken en skjermet og fredfylt plass for beboerne – med gangveier, lekeplass, belysning, benker og beplantning. Her kan solfylte sommerdager nytes, mens du i realiteten befinner deg kun noen skritt unna bykjernen. I tillegg til den solrike beliggenheten har tomten flott utsikt mot fjorden.

Bygningen på sju etasjer er utført med bærekonstruksjoner i betong, elementer og stål. Ytterveggene er kledd med fasadeplater og betongelementer og dels med utfyllende bindingsverk. Tiltakshaver er Credo Prosjekt AS.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies