fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Wendts Hage, Lørenskog

 

 

 

januar og februar foregår innflyttingen av nye leiligheter på Lørenskog. Nye moderne leiligheter og store grøntområder. Wendts Hage i Lørenskog består av 51 leiligheter, fordelt på to blokker og syv etasjer. Prosjektet ligger i nærheten av Triaden Lørenskog Storsenter. 

Det er 2-3- og 4-roms leiligheter med terrasser og balkonger. 

Leilighetsstørrelsen varierer fra 41 til 150 kvadratmeter. I tillegg er det tre næringslokaler i første etasje, og garasjeanlegg i underetasjen. Det er tidligere oppført to byggetrinn med henholdsvis 90 og 145 leiligheter, så totalt er det oppført 286 leiligheter i prosjektet siden 2012. 

Veidekke Entreprenør har hatt totalentreprisen for prosjektet og arkitekt er LPO Arkitekter.

Lørenskog er et populært vekstområde og utvikler seg stadig. Wendts Hage er bygget på det som tidligere het rådhustomten. 

Fasadene består av tegl, murt med relieffer i felter. Byggene er oppført i prefabrikkerte elementer av betong og stål med fasader av tegl, tre og vinduer. 

På kjøkkenet er det lys og moderne kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og stålhåndtak, og det er laminat-benkeplater. Hvitevarene er fra Siemens.  På baderom er det fliser på vegger og gulv. 

Det er moderne boliger, med åpne løsninger. Til de fleste leiligheter medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg, og det er heis direkte fra parkeringskjelleren til leilighetene.

Wendts Hage grenser til en flott park og har fine, grønne utearealer. 

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Lillestrøm er 10 minutter unna, og Oslo 15 minutter unna. 
Men likevel bor man tilbaketrukket, midt i et sosialt knutepunkt med kort vei til alt. I nærheten finnes shoppingmuligheter, golfbaner, badevann, turmuligheter i Østmarka, kino, bibliotek, kunstutstillinger og variert kulturprogram.

BYGGHERRE: Thon Eiendom
TOALENTREPRENØR: Veidekke Entreprenør
ARKITEKT: LPO Arkitekter

Vi gratulerer byggherre med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


 

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies