torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Dale Malo i Elnesvågen utvider



midten av mars ferdigstiller totalentreprenør Consto Midt Norge nybygget til Dale Holding på Dale i Elnesvågen. Nybygget som har alt på en flate tas i bruk av XL-Bygg Dale Malo rett over påske.


Stålhallen som ferdigstilles i mars måler 40 x 32 meter. Inkludert en mesanin på 545 kvadratmeter får bygget en golvflate på litt over 1800 kvadratmeter. Den nye XL-butikken får direkte gjennomgang til byggvarelageret, der dagens ekspedisjonslokaler vil bli uendret. På nordsiden av hallen vil det bli opparbeidet ny kundeparkering. Prosjektet har en investeringsramme på rundt 23 millioner kroner.

Husavdelingen (Blink Hus) vil overta lokalene i andre etasje av gamlebygget. Denne avdelingen selger i dag hus til private, kjøper tomteområder og oppfører boliger for salg. 

I tillegg blir hovedkontoret til XL-Bygg Dale Malo å finne i gamlebygget. De tidligere butikklokalene i første etasje skal leies ut.

Dale Malo AS er et resultat av sammenslåingen av de to familiebaserte bedriftene Dale Bruk i Elnesvågen og Malo Sagbruk i Molde. I dag har Dale Malo fire avdelinger – I Elnesvågen, Molde, Eide og Vestnes.

Dale Bruk ble stiftet i 1947. Bygget ved Myrbostadvegen ble reist i 1967. Tre år senere startet bedriften byggevareforretning. Den første stålhallen i 1974, og senere fulgte det flere.

Vi gratulerer Dale Holding med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:

 















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies