torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Julsundet skole i Aukra



Det er BetonmastHære Røsand AS som har totalentreprisen på utbyggingen av nye Julsundet skole og flerbrukshus på fastlands Aukra. Prosjektet vil være ferdig bygget til påske. Da vi igangkjøring og funksjonstesting av tekniske anlegg starte. Komplett ferdig bygg overleveres på sommeren.


Den eksisterende skolen er påbygd flere ganger. Den eldste delen er fra 1973 og den nyeste fra 2011. Det var varierende kvalitet og tilstand på de ulike bygningsdelene. Det var stort behov for å øke kapasiteten ved skolen samt å utbedre de eksisterende bygningene. Skolen er både barne- og ungdomsskole og har i dag ca 20 ansatte.
Etter at deler av skolen i fjor ble revet sto det igjen 2300 kvadratmeter. I tillegg til deler av den tidligere skolen som har blitt oppgradert med topp moderne undervisningsrom er det nå reist et nybygg på vel 2600 kvadratmeter.

Den tidligere gymsalen og samfunnsdelen ble revet og nybygget er plassert vest/sørvest for den tidligere gymsalen. I tillegg innbefatter prosjektet nye elevgarderober med desentraliserte innganger like ved ungdomstrinnet og ved småskolen.

Flerbrukshallen vil foruten å være gymsal for skolen også fungere som samfunnshus og skal betjene lokalsamfunnet som et samlingspunkt med ulike arrangement og eksterne aktiviteter. Selv om det blir lagt opp til tett sambruk mellom skolefunksjoner og samfunnsdelen, skal disse funksjonene også kunne fungere uavhengig av hverandre. Det skal kunne foregår aktiviteter i samfunnsdelen uten at dette legger bånd på andre areal ved skolen.

Vi gratulerer Aukra kommune med ny skole og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:


 





























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies