fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Boligprosjektet Sjursåkeren - sentralt på Blindheim



D
et er PEAB K Nordang som har totalentreprisen på byggingen av de 33 moderne leilighetene på Sjursåkeren sentralt på Blindheim i Ålesund.

Blindheim er et svært attraktivt boligområde i Ålesundregionen med sin sentrale plassering i nærheten av Moa og med mange nærliggende og attraktive turområder. Tomten ligger på en bakketopp med flott utsikt vestover til Ålesund og sørover til Sunnmørsalpene.

De 33 leilighetene som er innflytningsklare i 1.kvartal 2018 er fra 83-125 kvadratmeter. I skrivende stund er det sju ledige leiligheter i varierende størrelse.

Leilighetene er moderne og luftige med store vindusflater. De er bygd etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, med moderne standard, og steds- tilpasset arkitektur. Alle leiligheter har universell utforming og parkeringsplass med bod i kjeller, plassert rett bak den enkeltes parkeringsplass. Adkomst til leilighetene er fra heis i bygget. Alle har syd eller vestvendte balkonger eller takterrasser med gode solforhold store deler av dagen.

Blokken på Sjursåkeren er beliggende rett ved broen som tar deg over til Blindheimssenteret. Området har allerede et veletablert bomiljø, og etableringen av den nye blokken med tilhørende kvartalslekeplass vil gi både nye og eksisterende beboere et bredere tilbud av møteplasser.

Vi gratulerer tiltakshaver Ulsmo Eiendom med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies