fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Coop Prix etablerer seg på Frei

Den tidligere Coop Marked butikken på Frei blir fra påske omprofilert til Coop Prix butikk. Både salgsareal og sortiment blir vesentlig større enn dagens. Dette er den eneste Coop Prix butikken i Kristiansund kommune.

Det er Rindals-Tre AS som har hatt hovedentreprisen på utvidelse av butikken. De hadde byggestart i november i fjor. Prosjektet omfatter et tilbygg på 200 kvadratmeter samt oppussing og oppgradering av eksisterende bygg. Grunnarbeidet på tilbygget er utført av Nils Frey jr. Maskin og Transport.

Tilbygget er et elementbygg der vegg- og takelementene er levert av Kvatro AS. Hele tilbygget er kledd med Møre royalbehandlet treverk levert fra Møre Tre AS. Alt i gamlebutikken har blitt oppgradert og komplett fryseanlegg- og kjølerom er levert av Trondheim Kulde AS avdeling i Molde. Det nye sanitæranlegget er prosjektert, levert og montert av Kjells VVS i Rindal. Luftbehandlingsanlegget er levert og montert av Energima AS i Ålesund og malerarbeidet og legging av gulv er utført av Jostein Skjetne AS.

Coop Prix er en lavpriskjede for dagligvarer som eies og drives av Coop. Kjeden ble startet i 1990 under navnet Prix. Butikkjeden markedsfører seg under slagordet ”Gule priser = Lave priser”. I dag finnes det ca 300 Coop Prix butikker spredt over hele landet. Inklusiv Prix butikken på Frei er det sju Prix butikker på Nordmøre.

Vi gratulerer med nybutikken og takker for oppdraget!

Les mer om de som er involvert i prosjektet ved å klikke på modulene under:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies