fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Sjøutsikt og solrikt på Kjørnes i Sogndal



B
link Hus Sogndal har solgt alle 15 eneboligene i rekke på Kjørnes i Sogndal. Nå forberedes byggetrinn 2 som består av totalt ni eneboliger i rekke. Disse boligene til en pris på ca 4,2 millioner kroner legges ut for salg i disse dager. 


Det første byggetrinnet ligger nærmest fjorden. Disse nøkkelferdige boligene ligger mot sør/sørvest. Boligene har et moderne og tidsriktig design med store vindusflater i fronten av huset. Alle boligene har car-port eller garasje samt stor terrasse med utsikt mot fjorden.

Innvendig er det åpen løsning mellom stue og kjøkken, med mange spennende muligheter for interiør og innredning. Her er det plass til både sofagruppe og spiseseksjon for hele familien. Oppholdsrommene har ferdigmalte panelplater og laminatgulv med eikemønster i god kvalitet. 

Bad og vaskerom har våtromsbelegg med varmekabler i gulv. Alle soverom er utstyrt med garderobeskap.
Kjørnes IV er et nytt område på Kjørnes i Sogndal som ble lagt ut for salg av Sogndal kommune i 2014. Boligene som Blink Hus Sogndal nå har reist ligger nærmest sjøen, like forbi Kjørnes Camping. Adkomsten er fra riksveg 5, like etter hjørnessvingene på vei mot Kaupanger.

Boligene har utsikt mot Fardal. Til Sogndal sentrum er det omtrent 3,5 kilometer. Det er opparbeidet gang og sykkelvei fra boligfeltet, og man kan følge veien langs fjorden helt til sentrum.

Klikk på modulene og les mer om de som er engasjert i byggingen Blink Hus Sogndal sin utbygging av boligene på Kjørnes.
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies