fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Sogndal VGS er samlet - nybygg til 117 millioner



T
otalentreprenør Veidekke Entreprenør sin avdeling i Kaupanger hadde byggestart på byggetrinn 2 ved Sogndal vidaregåande skule i juni i fjor. I desember står nybygget vest for eksisterende bygningsmasse ferdig. Den knytter seg til vestibyleområdet og blir å regne som en tredje opplæringsfløy ved skolen.

Nybygget på 3750 kvadratmeter skal blant annet gi plass til studiespesialisering (ST) og det nye restaurant- og matfaget (RM) i tilknytning til eksisterende skolebygg. Disse avdelingene har tidligere holdt til i gymnasbygget på Hafslo. I tillegg utføres det moderninsering av Sogndal Idrettshall både teknisk og bygningsmessig som en del av prosjektet.

Det 1.byggetrinnet ble ferdigstilt i 2011. Sogndal vidaregåande skule har i dag den størtse videregående skolen i Sogn og Fjordane med ca 800 elever og 160 tilsette. Skolen tilbyr undervisning i programområda studiespesialisering, elektro, TIP, service og samferdsel, medium og kommunikasjon, bygg- og anleggsteknikk og idrettsfag. I tillegg har skolen også en spes.ped.-avdeling.

Sogndal vidaregåande skule er utformet som en åpen skole som står fram som et dynamisk og spennende bygningskompleks, tilpasset Campuskomplekset på Fosshaugane og som tilfører dette området nye kvaliteter.

Vi gratulerer Sogn og Fjordane fylkeskommune med byggetrinn 2 ved Sogndal VGS og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies