fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Nedre Bøbakkane i Førde



B
oligprosjektet Nedre Bøbakkane i Førde er et prosjekt i egenregi gjennom Åsen & Øvrelid Utvikling AS, som er et datterselskap av Åsen & Øvrelid AS. Prosjektet som ferdigstilles i sin helhet ut på våren neste år består av 48 boenheter fordelt på seks blokker og tre 2-mannsboliger.

Første byggetrinn består av 18 selveierleiligheter. Byggestart var høsten 2015. Disse er fordelt på tre bygg med to, tre og fireroms leiligheter fra 56 til 95 kvadratmeter. Her er det i skrivende stund kun to ledig leilighet. De er har et bruksareal fra 62 til 95 kvadratmeter og har tre soverom. 

Salget på byggetrinn 2 er godt i gang. Byggetrinnet består av to blokker med totalt 20 leiligheter fra 54 – 118 kvadratmeter. Du kan lese mer om disse på: www.bobakkane.no . Her er det også to leiligheter som ikke er solgt. Begge på 90 kvadratmeter. Det tredje byggetrinnet vil bestå av én blokk samt tre 2-mannsboliger.

Det er blant annet ringetablå ved  hovedinngangspartiet og callinganlegg med automatisk døråpner i hver leilighet med unntak av leilighetene med direkte inngang. I oppholdsrommene er det parkett, veggflatene er i huntonitt og takflatene har malte slette flater av betong eller gips. Badene har flislagt gulv og vegghengt toalett. Det er tilrettelagt for vaskemaskin og tørketrommel på badene.

Hver leilighet har parkeringsplass i felles garasje-/carportanlegg i hvert enkelt bygg. I tillegg til bod i leiligheten har hver leilighet én sportsbod som er plassert i parkeringskjeller.

Nedre Bøbakkane ligg i et av Førdes mest attraktive boligområder. Området ligg over Vievegen, noe som gir gode solforhold samt luftig og fri utsikt. Det er gangavstand til Førde Sentralsjukehus, høgskolen, barnehage, skoler, nærbutikk, Hafstadparken og butikksentra på Brulandsvellene.

Les mer om de som er involvert i prosjektet ved å klikke på modulene under:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies