fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye omsorgsboliger i Herøy



Byggingen  av de 16 nye omsorgsboligene i Herøy nærmer seg ferdigstillelse. Det er Prosjektbygg AS som har totalentreprisen på prosjektet, som ligger på sjukeheimsområdet på Eggesbønes. Glassfasader og aluminiumsdører er levert og utført av Førde-bedriften John Holvik AS. Totalentreprenørs kontraktssum er på 38,5 millioner kroner inkl. mva. Tømrerarbeidet er utført av B & E Partner i Fosnavåg.

Bygget som er tegnet av Bucci Arkitekter og Design AS har et samlet areal på 1400 kvadratmeter. Byggestart på det to-etasjers store bygget var i oktober 2015. Det var Farstad Maskin AS som hadde grunnarbeidet. 

Omsorgsboligene og støttefunksjoner som skyllerom, fellesområde m/kjøkken, sanserom m.m er i 1.etasje av bygget. Hver bolig inneholder stue, kjøkken, soverom og bad. Samlet areal på ca 32 kvadratmeter. Omsorgsboligene blir overlevert til brukerne på nyåret (2017). I 2.etasje bli det base for heimetenesta, samt personalfunksjoner for de ansatte i 1etg. Utvendig er det nødstrøms-aggregat som dekker drift av hele bygget, samt carporter for heimetjenesta og parkering for besøkende.

Kvalsvik Elektro AS har hatt ansvaret for de elektrotekniske installasjonene og Egset Ventilasjon har prosjektert, levert og montert ventilasjonsanlegget. Kjøkken og kvitevarer er levert og montert av Bygg & System AS. 

Herøy kommune med sine 9.000 innbyggere har i dag 100 omsorgsboliger

Les mer om de som er involvert i prosjektet ved å klikke på modulene under:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies