torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Larsnes Brygge - sentralt plassert



november ferdigstilles trinn 1 av Larsnes Brygge på Larsnes i Sande kommune. I alt skal det bygges 18 leiligheter fordelt på to bygg. 12 i det ene bygget og seks i det andre. Det er bygget med seks leiligheter som ferdigstilles nå i november, opplyser prosjektleder John Liaset hos totalentreprenør Rise Bygg AS. Det er Hareid Eiendomsutbygging AS som står bak prosjektet.

Bygget har en sentral plassering i kommunesenteret Larsnes i Sande kommune. God og moderne standard med alle fasiliteter som garasjekjeller, heis og større uteplass til alle leilighetene, som alle har fri sikt til sjøen fra alle etasjene.

Ledige leiligheter
De seks leilighetene som nå ferdigstilles er mellom 83 og 90 kvadratmeter. Prismessig ligger leilighetene fra tre millioner og oppover. Tre av leilighetene i trinn 1 er nå solgt. Etter hvert som leilighetssalget går framover vil neste byggesteg starte opp. Totalt dreier det seg om et prosjekt til ca 70 millioner kroner.

I arbeidet med Larsnes Brygge har Sporstøl Arkitekter hatt fokus på å forme funksjonelle leiligheter med en god planløsning, samtidig som bygget har fått et tiltalende ytre som gir området et løft.  Også utomhus har det blitt lagt vekt på å skape attraktivt uteareal, der både små og store kan hygge seg med ulike aktiviteter. I sistnevnte har landskapsarkitekt fra Gullik Gulliksen vært sentral.

Sentralt utenfor allfarveg
Sande er en liten kommune helt sør i Møre og Romsdal, med et areal på ca 91 kvadratkilometer. Kommunen med ca 2600 innbyggere ligg sentralt på søre Sunnmøre, og har kort veg til regionsentra Ulstein og Ørsta/Volda. Kommunen grenser i nord og øst mot Herøy, i sør (over fjorden) mot Vanylven og over Vanylvsgapet i sørvest mot Selje. På Larsnes bor det i dag i overkant av 600.

Vi gratulerer utbygger med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies