torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Dragatoppen Borettslag i Kristiansund



S
eks av de åtte eneboligene i Dragatoppen Borettslag er nå solgt. Boligene på Draget i Kristiansund har en av byens beste utsiktstomter – sentralt, men likevel skjermet for byens larm og tempo.

Borettslaget består av to boligtyper. Begge over to plan og med spennende og praktiske planløsninger som byr på det lille ekstra. Alle de åtte eneboligene har fått tilpasset vindusplassering i forhold til hvilke tomt huset ligger på, med tanke på utsikt og innsyn. Alle har parkering i carport.

Boligene har sydvendte og solrike balkonger med glass i rekkverk, så her kan man nyte solen fra tidlig formiddag til den går ned i havet.

Den ene hustypen (Emilie) inneholder stue, kjøkken, ett soverom, bad, entre og garderobe i hovedetasjen. I underetasjen er det to soverom, stue, bod og bad. Sportsboden har utvendig adkomst.

Den andre hustypen(Nora) har gang/entre, stue, kjøkken, bad og teknisk/bod i hovedetasjen. I underetasjen er det tre soverom, deriblant hovedsoverommet med walk-in-closet. I tillegg er det bad/vaskerom, bod og en gang.
Draget er et nyere boligfelt i bydelen Dale. Det nye borettslaget ligger på en høyde  på toppen av feltet som gir en unik utsikt og gode solforhold. Det er kort vei til flotte turområder, skole og barnehage.

Det er KBBL Eiendomsmegling som foretar salget av boligene. De to boligene som ikke er solgt har begge tre soverom og areal på 136 kvadratmeter (BRA). Totalprisen for disse to er på henholdsvis kroner 4.300.000 og 4.700.000.

Vi gratulerer Kristiansund boligbyggelag med de nye eneboligene på Dragatoppen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies