torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Ny barnehage i Fræna



P
å nyåret tas den nye barnehagen på Jendem i Fræna kommune i bruk. Det er Jan Ukkelberg AS som har hovedentreprisen på Mobarn Lyngen Barnehage. Barnehagen som har en fin beliggenhet i naturen like ved skolen på Jendem har kort avstand fra hovedvegen både i retning Aureosen og Aukra. Arkitekt på prosjektet er Arkitektkontoret BBW AS.


Barnehagen er bygd på ett plan med personalfløy i midten og to avdelinger på hver side. Grunnflaten på den nye barnehagen er på ca 1000 kvadratmeter. Det er et stort atrium mot sør og det er vektlagt en stor utelekeplass og gode lekeapparater.

De fire avdelingene ved barnehagen vil ha plass til 72 barn. Det vil være 18 ansatte ved Mobarns nye barnehage på Jendem. Lyngen barnehage er det siste tilskuddet på Mobarn barnehager. Ved ferdigstillelse vil Mobarn ha 12 barnehager med til sammen ca 750 plasser og ca 200 ansatte fordelt på barnehagene i Molde, Fræna og Averøy kommune. I Fræna kommune har Mobarn tidligere barnehager i Dalelia, Hauglia samt Sylte og Malme barnehage.

Den flotte og funksjonelle barnehagen på Jendem har hatt en byggetid på ni måneder. Anleggsbudsjettet har vært på 32 millioner kroner.

Vi gratulerer tiltakshaver med den nye barnehagen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies