torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nøkkelferdige leiligheter i Elnesvågen



I midten av november i fjor startet tiltakshaver Lokal Eiendom AS byggingen av fire leiligheter på Selsbakktunet, sentralt i Elnesvågen.
 
De fire leilighetene som alle er på 107 kvadratmeter ferdigstilles etter fellesferien, og vil bli lagt ut for salg i løpet av august. Prisene er fra kr. 3.250.000,-.
 
Hver leilighet har i utgangspunktet 3 soverom, men planløsningen er lagt opp slik at leilighetene enkelt kan tilpasses med 4 soverom. I alle leilighetene er det lagt opp til «master suite» med eget bad og «walk-in» garderobe. I tillegg har leilighetene et ekstra gjestebad. Det er en åpen løsning mellom kjøkken og stue. En gjennomtenkt planløsning utnytter plassen til fulle og slipper til lyset og gir en god romfølelse. Hver leilighet har boder både ute og inne. Det medfølger garasjeplass til hver leilighet, og rikelig med parkeringsplasser, både for eiere og gjester på besøk. Kveldssolen kan nytes på en 12 m2 stor, hyggelig terrasse. Her ligger alt til rette for et høyt trivselsnivå og et behagelig liv.
 
Firemannsboligen ligger noen hundre meter øst for kommunehuset i Fræna, midt i Elnesvågen sentrum. Herfra er det kort veg til blant annet Bølgen kjøpesenter samt kommunale servicefunksjoner og skoler. Avstanden til Molde sentrum med bil er ca 25 minutter.

Vi takker tiltakshaver for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:
 













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies