torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Haukås terrasse vest i Elnesvågen



S
alget av de nye terrasseleilighetene til Block Watne i Elnesvågen er godt i gang. 7 av de 12 første terrasseleilighetene er allerede solgt. De fem siste leilighetene er alle på ett plan.
 
Terrasseleilighetene ligger naturskjønt til i fire separate firemannsboliger over tre etasjer, sørvendt og solrikt. Bare et par hundre meter unna ligger sjøen med kort veg til den flotte småbåthavna i Elnesvågen. Det er tre terrassehus som nå er lagt ut for salg. Det siste huset vil bli lagt ut på et senere tidspunkt.


Alle leilighetene har store terrasser. De fem leilighetene i underetasjen som ikke er solgt inneholder vindfang, entrè, tre soverom, bad, innvendig bod, stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Det er utgang til stor terrasse fra stuen. I tillegg er det en sportsbod ved inngangspartiet og en bod på terrassen. Alle leilighetene har to parkeringsplasser og ferdig anlagt fundament for carport.

Tomannsboliger
Parallelt med terrasseleilighetene selger Block Watne også tre tomannsboliger på det samme feltet. Også disse ligger sørvendt. De seks boenhetene har et areal på 115 kvadratmeter over to etasjer. Som terrasseleilighetene har også disse tre soverom. En gjennomtenkt planløsning utnytter plassen til fulle og slipper til lyset og gir en god romfølelse.

Standarden på både materialvalg og tekniske løsninger er høy. Det ser man blant annet i den moderne kjøkkeninnredningen og de integrerte hvitevarene samt de flislagte badene. Tomannsboligene har separat vaskerom samt en inn- og en utvendig bod.

Block Watne har en møblert visningsbolig på Haukås Terrasse Vest, og her er det visning hver tirsdag.
Boligfeltet til Block Watne ligger like sør for kommunehuset i Fræna, midt i Elnesvågen sentrum. Herfra er det kort veg til blant annet Bølgen kjøpesenter samt de kommunale servicefunksjoner og skoler. Avstanden til Molde sentrum med bil er ca 25 minutter.

Les mer om de som er involvert i prosjektet:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies