mandag, mai 16, 2022
 Et styrket Multiconsult tar fatt på det nye åretFagdirektør Ida Bryn og konserndirektør Kristin Olsson Augestad i Multiconsult | Foto: Multiconsult/Cato A. Mørk

Over 200 nye rådgivere fra Erichsen & Horgen har blitt en del av Multiconsult etter oppkjøpet sommeren 2021. Nå starter selskapet det nye året med mål om å bli Norges mest attraktive rådgivningspartner for fremtidsrettede bygg- og eiendomsprosjekter.

– Gleden over nye kolleger er stor. Multiconsult har alltid hatt sterke fagmiljøer, det er selve kjernen i vår virksomhet. Med rådgivere fra Erichsen & Horgen under samme tak blir vi ytterligere styrket, særlig innen sentrale og viktige områder som VVS, energi og miljøteknikk, sier Kristin Olsson Augestad, konserndirektør i Multiconsult og ansvarlig for integrasjonen av Erichsen & Horgen.

I fjor sommer ble det kjent at Multiconsult overtar alle aksjene og medarbeiderne i Erichsen & Horgen og datterselskapet Malnes og Endresen. Multiconsult blir nå ledende innen prosjektering og rådgivning innen bygg og eiendom med rundt 800 medarbeidere i Norge. Hele 43 prosent av omsetningen til konsernet kommer fra dette forretningsområdet.
– Nå har vi en samlet kompetanse som gjør at vi kan ta på oss enda flere komplekse og fremtidsrettede prosjekter, forklarer Augestad.

Flere spennende og store prosjekter
Fra årsskiftet er alle medarbeiderne fra Erichsen & Horgen og Malnes og Endresen blitt en del av organisasjonen i Multiconsult. Dette har spesielt styrket kontorene i Oslo, Drammen, Skien og Trondheim, og i tillegg får Multiconsult nå et kontor på Lillehammer med vekstambisjoner.

Multiconsult og Erichsen & Horgen har allerede lang og god erfaring med å jobbe sammen i store og krevende prosjekter som nye MUNCH, Nytt Rikshospital, Campus Ås og nytt Drammen sykehus.

– Vi er rustet for å ta fatt på 2022. Nå er selskapene og den sterke fagkompetansen samlet, med et felles engasjement for prosjektenes beste. Vi deler en faglig stolthet, og det er en styrke, sier Augestad.

En ytterligere styrking av fagene
Selskapet ønsker å styrke utvalgte fagområder i organisasjonen. I dag har Multiconsult en fagdirektør innen geofag, Odd Arne Fauskerud. Nå får selskapet sin første fagdirektør innen VVS, energi og miljø, Ida Bryn. Hun kommer fra rollen som leder for kompetanse og utvikling i Erichsen & Horgen.

– Jeg vil jobbe for å gjøre de enkelte fagene enda bedre tverrfaglig i selskapet. Samtidig har vi et stort potensial for å spisse spesialkompetansen og utvikle den i markedet. Jeg vil bidra til at vi blir en sterk aktør som løser en oppgave samlet og koordinert, i tillegg til å operere like godt i enkeltfag i samarbeid med andre aktører, forklarer Bryn.

Hun gleder seg til å se hvordan selskapene og fagmiljøene smelter sammen.

– Når vi blir enda bedre kjent med hverandre får vi stor kraft og kan gripe større muligheter. Jeg gleder meg til å se resultatene vi kan få til, sier Bryn.

 
Multiconsult.jpg

Norconsult en av de første i Europa med teknisk verifikasjon på EUs taksonomi

EUs taksonomi krever langt mer enn regneark. Stadig flere av Norconsults kunder ønsker teknisk rådgiving i forbindelse med scoring etter ... les mer

KF-skolen i Stavanger er kåret til årets skolebygg

LINK Arkitektur har stått for arkitektur, interiør og landskapsarkitektur på KF-skolen som i dag mottok prisen Årets skolebygg 2022.

... les mer


Nye grep i store prosjekter

«Komplekse byggeprosjekter vil alltid være vanskelige. Men gjennomføringen av dem kan forbedres med systematisk læring og tydeligere krav til alle ... les mer

370 millioner til fylkene for å skaffe flere læreplasser

– Norge trenger mange flere fagarbeidere for å bygge den moderne velferdsstaten og en industri i verdstoppen. Hvert år står flere tusen ungdommer ... les merNorconsult vinner kommunikasjonspris for "Rådgiverne"

Norconsults dokumentarserie «Rådgiverne» fra 2021 vant prisen «Beste digitale kampanje» under Europower Communications Conference i går. Nå lover ... les mer

Klart for bygging av Ocean Space Centre

Med motteke oppdragsbrev for det nye havromssenteret planlegg Statsbygg å starte bygginga på Tyholt i Trondheim til hausten.

... les mer

Bekymring for økte byggepriser

Store byggeprosjekter kan bli dyrere enn planlagt. – Vi er bekymret for kostnadene knyttet til det å bygge nye sykehus, sier administrerende ... les mer

Kåring av Årets skolebygg 2022

Se de fem spennende skolene konkurrere om den fine prisen Årets skolebygg 20222! Stemmegivningen har begynt, og stemmene kan avgis til den 20. ... les mer


Statsbygg investerte for 6,6 milliarder i 2021

Statsbygg nådde et driftsresultat på 2,16 milliarder i fjor, viser årsrapporten som nå er lagt fram. 18 bygg ble ferdigstilt i Norge og ... les mer

Norconsult inviterer til Bærekraftsuken 2022: Kunnskap vokser når den deles

Hvordan skaper vi verdi av bærekraft, og hvordan blir et prosjekt bærekraftig? Hva må vi egentlig gjøre for at kundene skal få realisert mer ... les mer


Prisvarsel fra 1. april 2022

Byggevarekjeder forbereder kunder på prishopp på byggevarer. Noen kan bli inntil 20 prosent dyrere.

... les mer
Starter byggingen av nye Drammen tinghus

Rivingen av gamle Park hotell i Drammen er gjennomført. Nå starter Statsbygg og NCC opp betongarbeidene til det nye tinghuset.

... les mer
Rabani med doktorgrad om rehabilitering til ene...
Revidert forprosjekt Nationaltheatret

Bygger nytt 22. juli-senter
Firesafe øker satsingen på brannslukking

Geotermos gir isfri fotballbane
Statsbygg sparte 92 millioner i strøm

Den gylne hjelm til Campus Ås
I rute med planarbeidet for NTNU Campussamling

Statsbygg har fått rammen for Livsvitenskapsbygget
Bedre prosjektering av trapper

Avinor lyser ut milliardkontrakter på Norges st...
Norconsult med fem nominerte til "Årets Kraftkv...

Nok et år med rekordhøye investeringer hos Cramo
Firesafe styrker seg på brannalarm - kjøper Tec...

Rekordomsetning for varehus i Byggtorget i 2021
Et styrket Multiconsult tar fatt på det nye året

Nye Trondheim S blir Norges mest moderne
Et høyhus i tre

 
 
 
 

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
soap2day