fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Vartdal skule



B
ehovet for et nytt skolebygg på Vartdal i Ørsta kommune har vært stort over lengre tid. En av fløyene ble for noen år siden stengt grunnet slitasje og lekkasje. Nå er den eldste delen av Vartdal skule revet og det er oppført et nytt bygg på samme tomt, like ved flerbrukshallen på 1650 kvadratmeter som ble bygd for snart fire år siden. Arkitekt har vært AG Plan og Arkitektur.


Nybygget som tas i bruk kommende skoleår er på ca 1000 kvadratmeter skolebygg med fire klasserom samt skoleadministrasjon. I tillegg kommer 700 kvadratmeter kjeller/leskur. Det er PEAB Nordang som har totalentreprisen på prosjektet, som hadde byggestart i september i fjor. Rano Anlegg stod for grunnarbeidet. Ø. Uri & Sønn har utført arbeidet i forbindelse med varme- og sanitæranlegget. Luftbehandlingsanlegget er det Nordvest Miljø som har levert og montert.

Vartdal skule har i dag ca 150 elever fra 1.-10. klasse etter at  Barstadvika skule ble nedlagt og elevene som sognet til den skolen blir overflyttet til Vartdal skule. SFO har også sitt tilhold i skolen. Alt løst inventar til nyskolen er levert av Grande Interiør i Innfjorden.

Vi gratulerer Ørsta kommune med ny skole og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies