torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Larsnes flerbrukshall



D
et har i mange år vært jobbet med å få bygd en større flerbrukshall på Larsnes i Sande kommune. Bakgrunnen var behovet idretten hadde for å bedre sine fasiliteter, samt de mulighetene en større flerbrukshall ville gi kulturlivet i kommunen.


For en del år siden engasjerte Larsnes IL Sporstøl Arkitekter AS til å tegne og kostnadsberegne en slik hall. Utgangspunktet den gangen var eksisterende gymsal ved Larsnes skule.

Etter hvert påtok Larsnes IL seg rollen som pådriver for å realisere prosjektet. I tillegg har idrettslaget gitt økonomisk støtte i form av rene penger og dugnadsinnsats til et beløp på ca 2,5 millioner kroner. Også næringslivet i Sande stilte opp økonomisk.  Spillemidler var også et sentralt element i finansieringen. For slike prosjekt kan man søke spillemidler på inntil 1/3 av totalkostnaden. I dette tilfelle utgjør det ca 2,5 millioner kroner.

Totalentreprenør Rise Bygg hadde byggestart på den nye flerbrukshallen i august i fjor. Nybygget med hall og garderober er på 830 kvadratmeter og ligger ved siden av eksisterende bygningsmasse ved Larsnes skule. Prisen på nybygget ligger på ca 17 millioner kroner.

Vi gratulerer Sande kommune med ny flerbrukshall og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies