lørdag, april 27, 2024

Prosjekt

Minimize



Bjørndalslia ferdigstilles i sommer



N
ye leiligheter som bygges i naturskjønne omgivelser på sørsiden av Brandsøyåsen i Florø.

Bjørndalslia Borettslag består av to blokker som er bundet sammen av felles svaleganger og felles trapp- og heishus. Borettslaget ligger i naturskjønne omgivelser i et rolig område med kort avstand til Torvmyrane skule. Fra boligene er det havutsikt og det er gåavstand til butikk i området, Furuholmen båthavn, og til flotte turområder i Brandsøyåsen. Det er busstopp like ved, med hyppige bussavganger til sentrum av Florø. For å komme til borettslaget kjører man Brandsøyvegen fra sentrum, forbi Krokane Camping, tar til venstre opp Bjørndalsvegen. Borettslaget ligger på venstre side av vegen.

Totalentreprenør i prosjektet er Harald Kapstad AS, som bygger de to blokkene i Bjørndalslia i Florø. Like etter årsskiftet sto den første blokka ferdig, mens den andre ferdigstilles nå til sommeren. Prosjektet er planlagt av T.Ullaland, og Byggservice AS som tidligere har bygget mange prosjekt sammen.

 Utbyggerselskap for disse leilighetene er Prosjekt Bygg AS.

Totalt er det 48 topp moderne leiligheter i prosjektet. Blokken over fem etasjer som ferdigstilles i sommer inneholder 21 leiligheter. Alle leilighetene er solgt. Størrelsen på leilighetene i de to blokkene er fra 72,6 -113 kvadratmeter. Det følger egen overbygget parkeringsplass, pluss bod med til alle leiligheter. Prosjektet er HB-finansiert.

Vi gratulerer tiltakshaver med boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies