fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Kjeda eneboliger i Svartvatnet boligområde i Surnadal



S
vartvassområdet ligger helt i nærheten av Surnadal sentrum med solrik beliggenhet rett ved elva Surna og med flott utsikt mot vest.

Området ved Svartvatnet er i hovedsak regulert til konsentrert småhusbebyggelse og lavblokker. Vibo Entreprenør har så langt oppført godt over 20 boenheter i boligområdet, i form av leilighetsbygg, eneboliger og kjeda eneboliger. Fra boligområdet er det gangavstand til sentrum og med kommmunesenter og kjøpesenter. Det er også flere grønne ”lommer” i nærområdet, samt gangsti langs elva.

På område B2 har Vibo Entreprenør nå under oppføring lettstelte kjeda eneboliger. Det er totalt seks boliger i dette prosjektet. Det første byggetrinnet med to enheter er snart ferdigstilt. Det neste byggetrinnet vil starte opp senere i år.

Eneboligene er på 94 kvadratmeter BRA i tillegg til carport og sportsbod på i overkant av 30 kvadratmeter. Boligene inneholder gang, stue/kjøkken, bad, bod/vask, 3 soverom, sportsbod og carport samt platting på mark. Boligene leveres nøkkelferdig med blant annet kjøkken og baderomsinnredning fra Fossline, stålpipe og peisovn, varmekabler i bad og vindfang, balansert ventilasjon, brannalarm, parkett i tørre rom og gulvflis i bad og gulvbelegg i vaskerom. Prisen er kroner 2.795.000.

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies