torsdag, mai 28, 2020

Prosjekt

MinimizeVertikaldelte boliger i Isfjorden


begynnelsen av april  2014 startet Nyka Boliger AS byggingen av 2 tomannsboliger, fordelt på to bygg, på Haugan boligfelt i Isfjorden i Rauma kommune.

Hver av boligene er på 129 kvadratmeter og hver halvpart inneholder entré, gang, tre soverom, bad, toalett, bod, vaskerom, stue og kjøkken. I tillegg har hver boenhet egen garasje med sportsbod. Det er en stor solrik terrasse over garasjen. Alle de fire boenhetene i prosjektet er solgt og disse er innflytningsklare til påske.

Haugan boligfelt har en særdeles attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et nyetablert og barnevennlig boligområde i Isfjorden. Bebyggelsen i området består av eneboliger og deltboliger.Området kan betegnes som et ski in/out sted med et flott utgangspunkt for skiturer i det store løypenettet som finnes i umiddelbar nærhet, eller som utgangspunkt til fjellturer og toppturer i landets råeste område for formålet.

Isfjorden kan også tilby barnehage, barneskole og nærbutikk med postkontor. Ca 7 km fra Isfjorden ligger Åndalsnes. Kommunesenteret i Rauma med alle servicefunksjoner, et rikt kulturtilbud og godt utvalg av butikker og tjenester.

Vi gratulerer utbygger med boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no