torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Ombyggingen av Romsdalsvegen 2 på Åndalsnes

Nesten tre år etter brannen i Romsdalsvegen 2 på Åndalsnes ferdigstilles gjenoppbyggingen av bygget som blant annet huset Sigv. Kavli AS og Åndalsnes Avis.

Det var like før midnatt skjærtorsdag i påsken 2012 at brannalarmen gikk. Da brannvesenet ankom stedet like etterpå, sto flammene ut av bygget. Temperaturen var høy og flere vinduer hadde allerede eksplodert. Men takket være betong i etasjeskillene ble bygget berget.

Arbeidet med gjenoppbyggingen startet allerede i november samme år. Det er Entreprenør M. Kristiseter som har hatt totalentreprisen på gjenoppbyggingen. Alt ble tatt fra grunnen av. Det ble byttet ut både vann, kloakk og det elektriske.

Året etter brannen var Åndalsnes Avis og Sigv. Kavli AS tilbake i nye lokaler i bygget. I tillegg har nå 1.etasjen blitt utvidet med 160 kvadratmeter og det er bygd på en ny etasje.

Når prosjektet ferdigstilles i uke 11 vil det blant annet være kontorer i 2.etasje. I de to øverste etasjene vil det være henholdsvis tre leiligheter i 3.etasje samt fire leiligheter i den nye 4.etasjen. I kjelleren er det lager og tekniske rom.

Vi gratulerer Romsdalsvegen 2 AS med gjenoppbyggingen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies