fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Hammermarka i Florø


 

Det nye byggefeltet til Florø Bygg Utvikling på Hammarmarka i Florø ligg lunt og flott til ved Kinnvegen og Hammeråsen. Totalt 20 boenheter, herav 10 med universell utforming. Alle boenhetene er ferdig innflytningsklar i løpet av neste år. 

Foruten to eneboliger i rekke, blir det bygd fem tomannsboliger og to firemannsboliger i regi av Florø Bygg, opplyser prosjektleder Ronny Haugland. 

Ledige
De to første leilighetene ble overlevert i vinter. Disse hadde alt på ett plan og inneholder stue, kjøkken, to soverom, bad/vaskerom, gang og bod. Beboerne i de to firemannsboligene har parkering på egen parkeringsplass.
Eneboligene går over to plan og har tre soverom, bad, vaskerom, gang og entre i underetasjen. Hovedplanet har kjøkken og stue i åpen løsning.

Det er to typer tomannsboliger på feltet i Hammarmarka. Den ene typen har tre soverom, bad, vaskerom og gang/trapperom i underetasjen. I hovedetasjen er det kjøkken og stue i åpen løsning. Det er i skrivende stund ledig både to- og firemanns boliger på det populære boligfeltet.

To typer
Den andre typen av tomannsboliger har i hovedetasjen kjøkken, stue, et soverom, bad/vaskerom og gang. I loftsetasjen er det to soverom, wc, loftsstue og en bod.

Alle boenhetene leveres nøkkelferdige med kjøkken, nedvasket og klar til overtakelse. Det er sparebanken Sogn og Fjordane som står for salget på vegne av Florø Bygg Utvikling.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye boligeierne med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de involverte aktørene.

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies