fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Harald Viken AS bygger nytt


 

Harald Viken AS ble stiftet i 1951, og har opp gjennom årene hatt utsalgssted både i Bud og Elnesvågen i Fræna kommune. I oktober starter en ny epoke for møbelforhandleren på Holmyra i Malmefjorden.

Nybygget til Harald Viken AS, som er medlem av Møbelringen, vil få et areal på ca 3000 kvadratmeter i byggetrinn 1. Det er godt over det dobbelte av det arealet bedriften i dag disponerer i Elnesvågen, der de etablerte seg i 1984. På tomten som er på 23 dekar er det også plass til 100 parkeringsplasser.

Bedriften har også en Euronics-butikk i Elnesvågen. Denne vil bli drevet fra samme sted etter at møbel avdelingen flytter ut.

Hovedentreprenør Consto Surnadal startet byggingen av møbelvarehuset i Malmefjorden i februar i år. Når nybygget står ferdig vil kundene få et betraktelig større vareutvalg enn hva tilfelle er i dag. Det vil også bli satset langt sterkere på interiør og cash & Carry produkter, opplyser daglig leder Helge Viken. Logistikkmessig blir det også mye bedre siden det blir et stort høylager i samme bygg, i motsetning til tidligere da de hadde en delt løsning med et lager 3 km fra butikken.

Investeringen på rundt 30 millioner kroner vil kreve stor vekst i omsetningen, men den sentrale plasseringen og arealutvidelsen av møbelvarehuset vil gjøre det mer attraktivt for handlende fra store deler av Romsdal og de sørligste Nordmørs kommunene å ta turen til det nye møbelvarehuset. Målet er en omsetnings økning på 10-15 millioner i året når nybygget står ferdig.

Vi gratulerer Harald Viken AS med nytt møbelvarehus og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies