fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Kvålsli-tunet i Sogndal

 

Om kort tid ferdigstiller Nordbohus Sogn det andre av i alt tre husbankfinansierte bygg på Kvålsli-tunet sentralt i Sogndal.

I skrivende stund er tre av de seks tomannsboligene i prosjektet solgt, opplyser daglig leder Dag Loftesnes hos Nordbohus Sogn.

Området har fantastisk utsikt mot sogndalsfjorden. Fosshaugane/Campus ligger bare fem min. gange unna, med skole og flotte idrettsanlegg med gode muligheter for trening og lek. Flotte turmuligheter i nærheten og bare 15 min i bil til skitrekk og lysløyper i svært snøsikkert område i Hollekve eller evnt. Sogn Skisenter på Heggmyrane. Trygg gangveg til barne- og ungdomsskole. Ny barnehage er også under planlegging like i nærheten.

Boligene på 140 kvadratmeter har i utgangspunktet tre soverom inkl utleiehybel, men med mulighet til å utvide til fire soverom. Fra selveierleilighetene Kvålsli-tunet i Dalavegen er det gangavstand til alle tilbud man måtte ønske sentralt i Fjøra og på Fosshaugane.

Alle leilighetene støtter kravet til Husbankfinansiering, som dekker 80 prosent av kjøpesummen. Husbankfinansiering gir mulighet til å betale kun renter i inntil 8 år og fast rente på lånet i 20 år.

Boligene har en spennende planløsning med blant annet komplett kjøkken med hvitevarer, sentralstøvsuger, en stor utebod og fine uteplasser ved boligen. Opparbeidet lekeplass.

Vi gratulerer utbygger og de nye huseierne med nybyggene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies