fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Ledige leiligheter sentralt i Deknepollen i Vågsøy kommune


Vestlands Hus Sølvberg Bygg har under oppføring fem boenheter over to etasjer i Lyngskogen, sentralt i Deknepollen. Leilighetene er fra 131-161 kvadratmeter. Pris fra  kr. 2.990.000 – 3.249.000.

I Lyngskogen 4-5 er boenhetene ferdig platet innvendig, men ikke malt, lagt gulv eller montert kjøkken og baderomsinnredning. Her kan man i stor grad være med å sette sitt preg på boligen. Dersom man er interessert i egeninnsats er dette fullt mulig!

Lyngskogen 1-3 er kun ferdig utvendig, så her kan man i større grad være med å utforme.

Boligene er bygget etter nye energikrav, så energiforbruket er minimalt. Med nytt hus har man ingen vedlikeholdskostnader å frykte på mange år, og man har fem års reklamasjonsrett på utstyr og lignende i det nye huset. I tillegg er nye hus bygget med livsløpstandard, noe som forenkler måten å leve på.

I Lyngskogen er det lagt til rette for å bo enkelt og sentralt. Her kan man gå tørrskodd fra bilen og rett inn på hovedplanet. Det er trygge og brede fortau etablert helt til barnehagen og skolen 100 meter unna. Videre så har man kommunens største kjøpesenter, videregående skole og Nordfjordhallen kun fem minutts gange fra Inngangsdøren.

Det er flott turterreng på merkede løyper rett ved siden av feltet, som er skjermet fra trafikk og støy men likevel rett ved siden av alt Deknepollen har å tilby.

Vi ønsker tiltakshaver lykke til med salget av boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies