fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Solbristunet i Haram

I disse dager ferdigstilles den femte og siste firemannsboligen på Solbristunet ved Synnalandsneset i Haram kommune. Kun tre av totalt 19 av de moderne og praktiske leilighetene med to soverom  og carport er ikke solgt.

Leilighetene som i skrivende stund er usolgt har et bruksareal på 80 kvadratmeter, til en pris av kroner 2.170.000,- inneholder vindfang, gang, to soverom, bod, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken med utgang til terrasse eller hage. Til hver leilighet hører det til en carport samt gjesteparkering på fellesarealet til sameiet.

Sameiet er et tun bestående av fem bygg hvorav fire bygg inneholder fire leiligheter i hvert bygg. Et bygg består av tre leiligheter. Carportene ligger i bakkant av byggene.

Leilighetene har en unik beliggenhet helt nederst på Synnalandsneset med fantastisk utsikt og solforhold. Synnalandsneset har de senere år blitt et av de meste attraktive bostedene i Haram kommune grunnet at det er barnevennlig og ikke minst solrike beliggenhet.

Det er kort vei inn til Brattvåg med alt av sentrumsfasiliteter som butikker, post, bank, kulturhus, barnehage og skole.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye boligeierne med de nye leilighetene!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies