torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Stette barnehage, Skodje

Det var i fjor sommer at totalentreprenør Grindvik Bygg startet byggingen av nye Stette barnehage i Skodje, etter at Vasto Anlegg hadde gjort seg ferdig med grunnarbeidet.

Den nye barnehagen som ferdigstilles i mars ligger like ved Stette skule, der den tidligere ballplassen lå. Før byggingen av den nye barnehagen fikk skolen en ny ballplass på vestsiden av skolebygget.

Fram til den 600 kvadratmeter store barnehagen tas i bruk etter påske vil Stette barnehage fremdeles ha tilhold på tre forskjellige steder på Stette. I dag har småbarnsavdelingen (Solstrålane) tilhold i grendahusdelen av oppvekstsenteret. Denne avdelingen har 24 plasser for barn fra 0-2 år.

Fjørefantane, som er storbarnsavdelingen har fram til påske tilhold i de gamle skolelokalene på oppvekstsenteret. Avdelingen har 22 plasser for barn fra 2-5 år. Utegruppa er førskolegruppa og disse har i dag sin base i Lunden-hytta. Den nye barnehagen vil gi plass til 42 barn over 3 år og 30 barn under 3 år.

Også i det nye bygget, som samler alle tre gruppene, vil det være tre baser som totalt er dimensjonert for 72 barnehageplasser (60 barn).

Det er Xpro AS som har hatt prosjektledelsen under byggeprosessen. Brattvaag Electro har prosjektert og utført elektroinstallasjonene, mens Energima har prosjektert, levert og montert ventilasjon- og SD-anlegget. Valle Rør har levert og montert sanitær- og varmeanlegget. Urke og Madsen AS har utført malerarbeidet og lagt gulvbelegget ved den nye barnehagen. Trelast og byggevarer er levert av Byggeriet Digernes.

Skodje kommune vil i løpet av året ha fire kommunale barnehager samt en privat barnehage (Plassebakken barnehage). Foruten Stette barnehage, Skodje barnehage og Valle barnehage ferdigstilles det også en fjerde barnehage i kommunen. Det er Prestemarka barnehage som vil ha tilhold i sentrum av Skodje.

Vi gratulerer Skodje kommune med ny barnehage på Stette og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies