fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye leiligheter - Svartvatnet i Surnadal


Nye leiligheter - Svartvatnet i Surnadal

Totalentreprenør Vibo Prosjektutvikling AS sluttfører nå, i samarbeid med Hovedentreprenør Vibo Entreprenør AS, det tredje byggetrinnet i boligområdet Svartvatnet i Surnadal. Alle de seks leilighetene er solgt.


Leilighetsbygget er i to etasjer, med tre leiligheter i hver etasje. Leilighetene i 1. etasje er på i overkant av 78 kvm, og har to soverom. Leilighetene i 2.etasje er på 82 kvm. Hver leilighet har en tilhørende carport på 31 kvm. Felles for alle leilighetene er at de har store terrasser og store boder.

Kjøkken er levert av Norema. Det er installert pipe med mulighet for kjøper å montere peis/ovn i stuen. Det er også lagt varmekabler i badegulv. Leilighetene har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Sentralt
Det er Mikkelsen Maskin AS som har stått for grunn- og utomhusarbeidet. El-Co AS har utført elektroinstallasjonene, mens Surnadal Varme & Sanitær AS har levert og montert sanitæranlegget. Takstolene og trelast er levert av Kvatro AS. Rekkehusene har Møre royalbehandlet treverk levert av Møre Tre AS. Malerarbeidet er utført av GVS AS.

Svartvassområdet ligger helt i nærheten av Surnadal sentrum med en solrik beliggenhet rett ved elva Surna og med flott utsikt mot vest. Det er gangavstand til sentrum med butikker, kjøpesentre, postkontor, barnehage, skoler og hotell. Det er også flere grønne ”lommer” i nærområdet, samt gangsti langs elva.

Området ved Svartvatnet er i hovedsak regulert til konsentrert småhusbebyggelse og lavblokker. Vibo Prosjektutvikling har så langt oppført 18 boenheter i kjede/lavblikk, samt en kjeda enebolig - i tillegg er en frittliggende enebolig under oppføring.

Vi gratulerer utbygger, og de nye eierne av leilighetene ved Svartvatnet, og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet: 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies