fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Flora Hamn KF med nytt industribygg på Botnastranda



Flora Hamn KF med nytt industribygg på Botnastranda

Flora kommune får overlevert et nytt industribygg på Botnastranda ved kai G i Florø i midten av juli. Totalentreprisen er ivaretatt av Florø Entreprenør AS. Bygget er todelt, med en kontordel på ca 150 kvadratmeter, og en lagerdel på ca 900 kvadratmeter. Det er også bygd et mesanindekke over kontordelen på 150 kvadratmeter. Bygget leies ut til Saga Fjordbase.

Saga Fjordbase driver en av de største forsyningsbasene i Norge. De leverer basetjenester som pakking, merking og forsendelse, transport til kai, lasting og lossing. Saga Fjordbase leverer drivstoff, smøremidler, avfallshåndtering og spedisjon. De integrerte logistikktjenestene omfatter også OCTG-tjenester, kontraktsarbeid og anskaffelser. De har en egen ingeniørenhet som leverer teknisk støtte og subsea tjenester.

Hovedbasen

Det er Fjord Base AS som er eiendomsselskapet og som har ansvaret for utbygging av baseområdet med utleiebygg/-areal, kaier og tekniske anlegg, og inngår leieavtaler for disse fasilitetene med selskap som ønsker å etablere seg på baseområdet. Nærmere 60 forskjellige selskaper er i dag etablert på hovedbasen.

Det er tilgjengelig moderne og effektive laste- og losseutstyr og service hele døgnet utført av driftselskapet Saga Fjordbase AS. Gode havneforhold og kaianlegg med over 2000 skipsanløp i året, samt direkte tilknytning til riksveg 5, gjør Fjord Base til en naturlig innfallsport og utskipningssted for gods til og fra Sogn og Fjordane.

Vi gratulerer med nytt industribygg på Botnastranda og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært engasjert i prosjektet:




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies