lørdag, august 17, 2019

Prosjekt

MinimizeÅse Brygge i ÅlesundÅse Brygge i Ålesund


I januar 2012 startet oppføringen av de 33 flotte selveier leilighetene på Åse Brygge. Leilighetene som er fordelt på tre bygg over 3-4 etasjer er fra 72 – 200 kvadratmeter og har fra 1-4 soverom. Det er Olset AS som har totalentreprisen på prosjektet som ligger helt ved Strandsonen i Borgundfjordvegen.

Samtlige av de 33 leilighetene er utstyrt med store sør- eller vest vendte terrasser med gode solforhold. Det er vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad. Parkeringskjeller er lett tilgjengelig for alle leilighetene via heis i hvert bygg. Alle kjøkken leveres med integrerte hvitvarer.

På eiendommen oppføres det også småbåthavn med flytebrygge. Det er totalt 47 innendørs parkeringsplasser i bygget, der det er mulig for beboerne å kjøpe ekstra plasser om behovet er der. I tillegg er det seks gjesteparkeringsplasser utendørs.

Området rundt det nye boligområdet har god tilgjengelighet for allmenheten, selv om det ikke er lagt opp til at folk skal ferdes i alle deler av området. Spesielt utearealene mellom bygningsfløyene er holdt mer privat og skjermet. Lekeplassen på uteområdet tilfredsstiller lekeplassnormen for Ålesund kommune og de statlige sikkerhetsforskriftene.

Prosjektets attraktive beliggenhet gir beboerne en flott utsikt mot Borgundfjorden og Sunnmørsfjella fra balkongen/terrassen. Balkongene er levert som ubehandlet betong med rekkverk med liggende stålspiler i stål og glass. De utvendige himlingene er i tre. Terrassene er helleagt. 

Prisene på leilighetene er fra kroner 3.100.000 til 6.350.000.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye beboerne med leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet: Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll


(C) Fylket bygges - produsert med ROW fra Ramvik AS - ramvik.no