torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Ny firemannsbolig i Grandallèen på Åndalsnes


Ny firemannsbolig i Grandalléen på Åndalsnes

Det var i august i fjor at Nyka Boliger AS på Åndalsnes startet byggingen av en firemannsbolig i Grandalléen, like ved Rauma Kulturhus, på Åndalsnes. De fire leilighetene skal være innflyttningsklare 5.juli.

De fire leilighetene har alle et bruksareal på 104 kvadratmeter, som inkluderer utvendig bod på veranda. I tillegg kommer garasje på nesten 17 kvadratmeter og en bod på 4 kvadratmeter i bakkant av garasje. De fire leilighetene, som alle er solgt, koster fra kr. 2.950.000 til kr. 3.200.00.

Leilighetene i Ringgata 28 er utstyrt med blant annet balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, sentralstøvsuger, fjernbetjent portåpner til garasjen, integrerte hvitevarer i kjøkkeninnredningen, 200 ltr varmtvannsbereder og ca 90 el.punkter.

Firemannsboligen er beliggende i et meget rolig område uten gjennomgangstrafikk. Det er gangavstand til sentrum og med flott utsikt mot Romsdalen og deler av Isfjordfjellene. Den øvrige boligbebyggelsen i området består i hovedsak av eneboliger og deltboliger.

Vi gratulerer utbygger og de nye boligeierne med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies