fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Pipelife i Surnadal utvider




Pipelife i Surnadal utvider
Totalentreprenør Consto Surnadal AS hadde byggestart på det 1600 kvadratmeter nye stålbygget til Pipelife i Surnadal i januar i år. Tilbygget vil stå ferdig til fellesferien.

Europas ledende
Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsytem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-gruppen som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Rørene benyttes til vann, avløp, gass, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

En betydelig andel av produksjonen går til eksport. Dette gjelder særlig PE-rør i store dimensjoner, der Pipelife Norge har utviklet et unikt konsept med hele den vestlige halvkule som marked. Det innovative avløpsrørsystemet Smartline er også på tur til å bli en stor eksportvare.

Hovedkontor i Surnadal
I Surnadal produseres rør og deler i PVC og polyprolyn, til vann og avløp, VVS, kabelbeskyttelse og el-installsjoner. Fabrikken i Surnadal har ca 100 ansatte. Her ligger selskapets hovedkontor.

På Stathelle produseres rør i polyetylen, og det er her Pipelife produserer store rør i lange lengder. Fabrikken på Stathelle har ca 50 ansatte. I tillegg har selskapet kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim.

Vi gratulerer Pipelife Surnadal med nytt tilbygg og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies