fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye avlastningsboliger i Bremanger



Det har vært et stort engasjement og god involvering blant de ansatte i Bremanger kommune for å få bygd de nye HDU-boligene i Bremanger, opplyser prosjektleder Frank Husevåg. Det har vært en god og nyttig brukermedvirkning for å ”skreddersy” løsningene til hver enkelt på en best mulig måte.

De åtte heldøgns omsorgsboliger for brukere med spesielle behov ble påbegynt i mai 2012. Det er fire boenheter i hver etasje med heis imellom. Tilkomst ut til terreng er fra begge etasjene.

BRA på hele bygget er 1190 kvm. Hver leilighet er på 70 kvm.


Man finner også en avlastningsbolig  i tilknytning til anlegget med personalavdeling plassert mellom HDU/avlastning. Avlastningsboligen har fire soverom. Boligene ferdigstilles i midten av mai.

Det er Måløy Bygg AS som har hatt hovedentreprisen på prosjektet. Arkitekt og byggeledelse er ivaretatt av Oddleiv Hauge Arkitektkontor. Underentreprenørene har vært Lenco AS på gulv- og malerarbeid. Sanitær- og sprinkleranlegget er levert og montert av Rørlegger Helge Nesbakk. De elektrotekniske installasjonene er detaljprosjektering og utført av Sætren Installasjon AS.

Vi gratulerer Bremanger kommune med de nye HDU-boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies